Serviceinformation

Parkeringsmöjligheter

Nu har vi öppnat våra nya laddplatser för elbilar.
14 platser varav 8 för snabbladdning på 200kW och 6 för normalladdare.

Laddning startas enklast med appen Bilkraft och är placerade i garaget på plan -2 strax innan utfarten.

I parkeringshuset finner du 1100 parkeringsplatser. Vårt parkeringssystemet bomlöst, en kamera läser av din registreringsskylt vid in-och utfart. Hos oss parkerar du 2 timmar gratis per dag.  Därefter kostar det 55kr per påbörjad timme. Maxtaxa 400kr/dygn. Läs mer om betalningsalternativ nedan.

Betalningsalternativ:

Har du frågor, vänligen kontakta Parkmans kundtjänst: Telefon 08-734 90 00, E-post: info@parkman.nu

WiFi

I gallerian finns gratis WIFI tillgängligt för alla. Koppla enkelt upp dig genom att logga in på nätverket "Cityconconnect".

Toaletter, Amningsrum, Skötbord

Välkommen till ONE HUNDRED Restrooms, ett nyskapande koncept för toalettupplevelsen som sätter ditt välbefinnande och service i centrum!

Båda våra toalettpaket är placerade tillgängligt på entréplanet, mitt emot Direkten och i närheten av entrén från Kista Torg samt i direktanslutning till foodcourt, finner du våra välunderhållna toaletter, inklusive en tillgänglig handikapptoalett.

Vi erbjuder även ett bekvämt familjerum utrustat med ett skötbord och sittplatser där du kan amma eller använda mikrovågsugnen om du behöver värma upp välling eller barnmat. Dessutom har vi en avdelning för skönhet och personlig vård. Vi har även en Self Check Station där du kan utföra olika hälsoåtgärder, inklusive att kontrollera ditt blodtryck.

Det andra paketet hittar ni i närheten av trapphus 5 och Max-restaurangen, här finns både dam- och herrtoaletter tillsammans med en handikapptoalett.

Vid båda toaletterna finns så klart även skötbord tillgängliga.

Priset för att använda våra toaletter är 15 kronor.

Varmt välkommen till ONE HUNDRED Restrooms, där vi strävar efter att göra din toalettupplevelse så bekväm och omtänksam som möjligt!

Öppettider för toaletterna är:

Vid Max:                                        10:00 – 20:00

Vid Foodcourt:                            08:00 – 21:00

Co-Working

 

Vår nya co-working yta är belägen på plan 2, i anslutning till entrén/utgången mot Färögatan och Kista Science Tower. Mellan biblioteket och Sats.

Vad är SpaceCent?

”Spacent erbjuder det bredaste nätverket av platser för distansarbete i Norden med över 190 arbetsplatser. Spacent möjliggör för människor att arbeta nära sina hem, kunder och hobbyer, var som helst och när som helst, genom att koppla samman arbetsplatsleverantörer över hela städer. Spacents plattform kombinerar även dina egna kontorsresurser och arbetsplatser på begäran för en smidig arbetsplatslösning som stödjer produktivitet och valfrihet.

Arbetsplatser kan enkelt bokas via Spacent-appen, som är tillgänglig för iOS och Android-telefoner. Du kan boka arbetsplatser för en kort tidsperiod eller en hel dag, beroende på vad som passar din dag!”

Priser från 250kr/dag

Så här reserverar du din plats Spacent:

Allt du behöver göra är:

  1. Ladda ner Spacent-appen från App Store eller Play Store.
  2. Registrera dig och välj Basic Pass för dig själv eller Business Pass för ditt team (1–5 personer), och en gratis provperiod kommer att starta automatiskt.
  3. Sök efter Spacent Kista Galleria -utrymmet.
  4. Gör en bokning för önskat datum.

Du kan när som helst avbryta ditt medlemskap.