Utveckling av gallerian

Kista Gallerias utveckling och  framtid

Nu omfamnar vi gallerian, hjärtat av Kista. För att du, din familj och dina vänner ska trivas förnyar och förbättrar vi en del i taget. Första etappen av foodcourten M.E.E.T blev färdigställd i våras. Här har vi skapat en härligt inbjudande miljö med grönska och varma harmoniska färger. Under året fortsätter arbetet så att hela foodcourten ska kännas lika välkomnande. 

Mer-kista_Artikel-kollage_950x400_small.jpeg

Med naturmaterial, återanvända möbler och ett genomgående hållbarhetstänk känns det extra bra att fortsätta resan med att utveckla Kista Galleria. Flera av trapphusen har renoverats och i hissar och våningsplan kan du njuta av naturbilder från närområdet runt Järvafältet. Samtidigt har de nya fina sittmöblerna i Kistagången kommit på plats och träpanelen vid ljusinsläppen i gången ger en skön känsla. 

När Kistagången är klar står Modeboulevarden på tur att få lite extra kärlek och omvårdnad. Här kommer fasaderna kläs med trämaterial i naturnära färger. Ljudmiljön bli lugnare och belysningen moderniseras. Arbetet planeras starta under hösten och färdigställas under våren 2023. Gallerian är öppen som vanligt under tiden, även om du kommer att märka att mycket spännande händer. 

Parallellt med ombyggnation och renovering ses skyltningen i gallerian över. Gallerian kommer även delas in i tydligare kvarter så det blir ännu smidigare för dig att göra dina ärenden.

Det finns omfattande utvecklingsplaner för Kista Galleria och omliggande torg. Fler bostäder, skolor och levande torg är en del av visionen. Om du är nyfiken på hur framtidens Kista kan se ut besök gärna utställningen bredvid biblioteket eller läs på https://www.citycon.com/se/utvecklingsprojekt/kista-galleria-stockholm