Utvecklingsprojekt

EN GALLERIA I FÖRÄNDRING

 

Kista Galleria gick under våren 2018 in i en fas där vi skapar mer plats för upplevelser, möten, nöjen och smaker. Nu fortsätter förändringsarbetet och här kan du uppdatera dig om det senaste. Häng med!

Under 2018 och 2019 satsas det ännu mer på Kista Galleria som en plats för personliga möten, bra shopping och god mat. Kista Galleria blir nu en ännu mer lokal och personlig galleria med vardagsrumskänsla – fylld med allt du behöver för hela familjen. Både med större matbutiker, mer mat och nöjen och riktigt bra shopping i alla kategorier. Samtidigt får de allmänna ytorna ett stort lyft, både i utformning, ljus och känsla.

För att kunna genomföra denna förvandling för att förbättra gallerian har en rockad av en del befintliga butiker i gallerian påbörjats så som ÖoB, Salt och Salt Men som har öppnat i nya lägen.

Samtliga restauranger och butiker i gallerian kommer att hålla vanliga öppettider.

 

 

M.E.E.T

Food courten lanseras med det nya konceptet M.E.E.T – meet, eat, enjoy, together. Som skapar fler tillfällen att umgås och äta gott tillsammans i en avslappnad miljö mitt i gallerian.

Vad händer framöver?

 

 

Renoveringen av foodcourten är i full gång och samtliga restauranger har öppet som vanligt. Därefter sker en total uppfräschning av toaletterna i gallerian. Näst på tur är gemensamhetsytor i gallerian. Golv kommer att bytas ut, taket moderniseras och sittplatser att förnyas.

 

New Yorker flyttade i november sin butik till Modeboulevarden

Kitch'n öppnade i november vid nytt läge

Teknikmagasinet öppnade i oktober en ny butik i Kistagången

Nordic Wellness öppnade upp ett helt nytt gym i december

Dimas öppnade under december

Burger Bistron och Bollywood Café har i december öppnat i food courten

Saffran öppnade igen efter branden, i januari 2019

Afound öppnade i januari upp en stor butik på övervåningen i Åhléns gamla lokal

Lidl öppnade sin butik i  juni 2019

ICA Kvantum planerar att öppna augusti  2019

Rusta öppnar en ny butik i slutet av 2019

 

Välkommen till ett Kista Galleria i förändring!