Utvecklingsprojekt

Kista Galleria gick under våren 2018 in i en fas där vi skapar mer plats för upplevelser, möten, nöjen och smaker. Nu fortsätter förändringsarbetet och här kan du uppdatera dig om det senaste. Häng med!

Under 2018 och 2019 satsas det ännu mer på Kista Galleria som en plats för personliga möten, bra shopping och god mat. Kista Galleria blir nu en ännu mer lokal och personlig galleria med vardagsrumskänsla – fylld med allt du behöver för hela familjen. Både med större matbutiker, mer mat och nöjen och riktigt bra shopping i alla kategorier. Samtidigt får de allmänna ytorna ett stort lyft, både i utformning, ljus och känsla.

För att kunna genomföra denna förvandling för att förbättra gallerian har en rockad av en del befintliga butiker i gallerian påbörjats så som ÖoB, Salt och Salt Men som har öppnat i nya lägen.
Arbetet med att utveckla gallerian kommer främst att ske nattetid, och samtliga restauranger och butiker i gallerian kommer att hålla vanliga öppettider.

Vad händer framöver?

Under hösten 2018 påbörjas renoveringen av food courten i sin helhet. Därefter sker en total uppfräschning av toaletterna i gallerian. Näst på tur är gemensamhetsytor i gallerian. Golv kommer att bytas ut, taket moderniseras och sittplatser att förnyas.

Teknikmagasinet öppnar en ny butik i Kistagången med nyöppning den 25e oktober

Kitch'n öppnar en ny butik med nyöppning 15e november

New Yorker öppnar i november en ny butik i Modeboulevarden

Afound öppnar i december upp en stor butik på övervåningen i Åhléns gamla lokal

Nordin Wellness öppnar i vinter

Rusta öppnar en ny butik under hösten 2019

Välkommen till ett Kista Galleria i förändring!