KUNDKLUBB

ERBJUDANDEN FÖR DIG – DIREKT I MOBILEN

Kista Galleria är ett av Sveriges största shoppingcentrum – med 165 butiker, caféer och restauranger. Och ett härligt utbud av nöjen som bowling, gokart och bio. Kista Galleria har allt samlat på ett och samma ställe, både när det kommer till vardagsshoppingen och helgnöjena. Därför vill vi bjuda dig på något extra. Som medlem i vår kundklubb får du tillgång till unika erbjudanden, aktiviteter och nyheter, som passar dig – direkt i mobilen!

UNIKA ERBJUDANDEN

Det händer mycket i vår galleria. Som medlem får du SMS med en länk till aktuella erbjudanden. Dessa ser du också genom att logga in på din profil via vår hemsida. Dessa ser du också genom att logga in på din profil. Här väljer du själv vad du vill ta del av, och på så sätt är kundklubben helt anpassad efter dig. Vi hänvisar också till aktuella erbjudanden från kundklubben i gallerian.

ENKELT ATT BLI MEDLEM – REDAN IDAG!

Vill du ta del av det senaste? Det är enkelt att bli medlem på kistagalleria.se eller genom att skicka KISTA via SMS till 71039. Du får direkt en registreringslänk till din mobil och det är självklart gratis att bli medlem. På hemsidan kan du logga in på din profil och ändra intressen, personliga uppgifter eller avsluta ditt medlemskap. Alla över 16 år kan bli medlemmar och det finns ingen bindningstid – bara mängder av fördelar!

Välkommen till kundklubben! 

Registrera dig

Min profil/Uppdatera uppgifter

Är du medlem men önskar att inte längre motta sms från oss?

Gå in på din profil och ändra ditt samtycke under "Min Data". Du får tillgång till din profil via "Min profil/Uppdatera uppgifter" ovan.