Kista Galleria – Vår lokala galleria

Kista Galleria finns i hjärtat av samhället, där våra besökare bor, arbetar och lever. Vårt lokala CSR-arbete är otroligt viktigt för oss och innefattar engagemang i organisationer och aktiviteter som främjar hälsa, trygghet, välbefinnande och välfärd på lokalorten. Som en del av detta har vi valt att stötta Maskrosbarn, Min lokala hjälte och Kistaloppet. Vi stödjer dem på olika sätt, bland annat genom att informera och lyfta fram verksamheterna via skärmar i gallerian, i våra sociala mediekanaler och på vår hemsida, samt genom att ge dem plats i gallerian för att själva få informera om sin verksamhet.

Maskrosbarn

I Sverige har ca 500 000 barn och ungdomar minst en förälder som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk. Många av de här barnen utsätts även för våld i hemmet. Maskrosbarns arbete syftar till att barnen ska få förbättrade levnadsvillkor och rätten till en trygg uppväxt. Många barn får stöd i Maskrosbarns långsiktiga stödverksamhet. Maskrosbarn gör ett fantastiskt arbete och vi vet hur viktigt det är, därför har vi valt att stötta dem. Vill du veta mer och engagera dig? Läs mer om Maskrosbarn här. Vill du stödja Maskrosbarn? Swisha en gåva till 123 467 34 55.

Min lokala hjälte

Min Lokala Hjälte lyfter och hyllar människor som gör vardagen och tillvaron bättre i sitt närområde. Kista Galleria vill hjälpa till att lyfta alla vardagshjältar i vårt grannskap, och stödjer därför stolt Min lokala hjälte i Järva. Lokaltidningen Mitt i ligger bakom satsningen där läsarna får nominera eldsjälar i sitt område. En jury utser sedan vilken hjälte som tar hem titeln. Vinnaren av Min lokala hjälte i Järva 2019 korades i vår galleria 21/9-2019 under pompa och ståt.
Vill du veta mer om Min Lokala hjälte? Läs mer här.

Kistaloppet

Vi tycker det är viktigt att alla får rätt till motion och rörelse. Vi är därför stolta sponsorer till Kistaloppet som är helt gratis för alla åldrar. Loppet går genom vår galleria och vi bjuder på aktiviteter och musik under dagen. Initiativet är en del av Löparakademins kampanj #RUN4ZERO, som arbetar för att alla ska ha möjligheten att motionera och leva ett hälsosamt liv, oavsett förutsättningar.
Vill du veta mer? Läs mer om Kistaloppet här.