EN GALLERIA I FÖRÄNDRING

Kista Galleria har under våren 2018 gått in i en fas där vi skapar mer plats för upplevelser, möten, nöjen och smaker. Nu fortsätter förändringsarbetet och här kan du uppdatera dig om det senaste. Häng med!

2018, samt våren 2019 satsas det ännu mer på Kista Galleria som en plats för personliga möten, bra shopping och god mat. Kista Galleria blir nu en ännu mer lokal och personlig galleria med vardagsrumskänsla – fylld med allt du behöver för hela familjen. Både med större matbutiker, mer mat och nöjen och riktigt bra shopping i alla kategorier. Samtidigt får både lokaler och allmänna ytor ett stort lyft, både i utformning, ljus och känsla.

Utökat restaurangutbud

Restaurangutbudet har redan nu förstärkts av populära Vigårda och Dos Gringos, som de välkända krögarna Melker Andersson och Danyel Couet står bakom. Dessutom har food courten även utökats med Snack Bar och Mr Espresso, och senare i år öppnar även Sushirullen. Kista Galleria står för en enkel vardag, där du får mycket för pengarna, i en trevlig miljö – och det fortsätter vi att utveckla!

Utökat butiksutbud

Under våren har också Swarovski och vardagsbutiken Normal öppnat. I sommar kan du som besökare också se fram emot modevärldens senaste butikstillskott: Afound, som erbjuder en mix av prisvärda klassiker och premium-märken. Fler nya butiker som öppnar inom kort är mobiltillbehörsbutiken Mobello och Tea House samt varuhuset Rusta och gymkedjan Nordic Wellness som öppnar i höst.

Välkommen till ett Kista Galleria i förändring!

 

Ännu flera nyheter:

- Ö&B har öppnat på ny plats i gallerian
- New Yorker byter butikslokal i höst
- Salt Men och Salt Woman har öppnat på ny plats